En
دانشکده مجتمع آموزش عالی میناب گروه باغبانی
محمد گنجه
مرتبه: استادیار
رشته: مهندسی صنایع غذایی صنایع غذایی
ایمیل: mohammadganje@hormozgan.ac.ir
آدرس:
اطلاعات تحصیلی »
مقطع تحصیلی:
کارشناسی
رشته:
مهندسی صنایع غذایی - Food science
گرایش:
تبدیل مواد غذایی
نام دانشگاه:
دانشگاه شیراز - Shiraz University
نام شهر:
شیراز - shiraz
تاریخ شروع به تحصیل:
1385/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1389/03/31
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
رشته:
مهندسی صنایع غذایی-Food science
گرایش:
تکنولوژی مواد غذایی-FOOD TECHNOLOGY
نام دانشگاه:
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان-Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
نام شهر:
گرگان-Gorgan
تاریخ شروع به تحصیل:
1389/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1392/04/31
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
مدل سازی و بهینه سازی هوشمند و ریاضی فرایندهای صنایع غذایی
مقطع تحصیلی:
دکتری
رشته:
مهندسی صنایع غذایی- Food science
گرایش:
مهندسی وطراحی صنایع غذایی-Food Materials and Process Design Engineering
نام دانشگاه:
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان-Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
نام شهر:
گرگان-Gorgan
تاریخ شروع به تحصیل:
1393/07/01
تاریخ پایان تحصیل:
1396/08/23
پایان نامه (زمینه تحقیقاتی):
نانوریزپوشانی لیمونن توسط نانوذرات نشاسته و مدلسازی رهایش آن در سامانههاي شبیهسازيشده و فرمولاسیون نوشیدنی مدل
اختراعات »
عنوان اختراع:
طراحي و ساخت دستگاه هوشمند تشخیص گازهای سمی، سرطانزا و اشتعالزا در آزمایشگاه
نام دانشکده:
Minab High Education College
تاریخ ثبت:
1391/08/02
همکاران:
سجاد قادری
کتاب ها »
عنوان کتاب:
اصول مهندسی و طراحی کارخانجات صنایع غذایی - Principles of food industry design and engineering
شماره چاپ:
اول
تاریخ چاپ:
1395/08/01
انتشارات:
انتشارات موسسه آموزش عالی گلستان
نویسندگان:
یحیی مقصودلو، محمد گنجه و سجاد قادری
عنوان کتاب:
تکنولوژی مواد غذایی - Food Technology
شماره چاپ:
اول
تاریخ چاپ:
1396/08/23
انتشارات:
انتشارات موسسه آموزش عالی گلستان
نویسندگان:
یحیی مقصودلو، سجاد قادری و محمد گنجه
عنوان کتاب:
Nanoencapsulation of Flavors
شماره چاپ:
1
تاریخ چاپ:
1396/08/01
انتشارات:
Academic Press is an imprint of Elsevier
نویسندگان:
Mohsen Asghari GhajariIman KatouzianMohammad GanjeSeid Mahdi Jafari
عنوان کتاب:
Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries
شماره چاپ:
1
تاریخ چاپ:
1396/08/02
انتشارات:
Academic Press is an imprint of Elsevier
نویسندگان:
Seid Mahdi JafariIman KatouzianHamid RajabiMohammad Ganje
مقالات و ترجمه شده ها »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Physicochemical and sensory properties of probiotic yogurt containing Lactobacillus plantarum ATCC 10241 microencapsulated with okra (Abelmoschus esculentus) mucilage and sodium alginate
عنوان نشریه چاپ کننده:
Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre
شماره چاپ:
30
سال:
1402/09/09
همکاران:
Seyed Saeed sekhavatizadeh , Naeimeh Pourakbar , Mohammad Ganje b Seyed Shahram Shekarfroush , Saeid Hosseinzadeh
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Complexation of cress seed mucilage and β-lactoglobulin: optimization through response surface methodology and adaptive neuro-fuzzy inference system (ANFIS)
عنوان نشریه چاپ کننده:
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems
شماره چاپ:
228
سال:
1401/06/24
همکاران:
Afsaneh Taheri , Mahdi Kashaninejad , Ali Mohammad Tamaddon , Mohammad Ganjeh , Seid Mahdi Jafari
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Improving the storage stability of tomato paste by the addition of encapsulated olive leaf phenolics and experimental growth modeling of A. flavus
عنوان نشریه چاپ کننده:
International Journal of Food Microbiology
شماره چاپ:
338
سال:
1399/11/02
همکاران:
Seid Mahdi Jafari, Vahid Ghanbari, Danial Dehnad, Mohammad Ganje
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Prediction of the changes in physicochemical properties of key lime juice during IR thermal processing by artificial neural networks
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food and Bioprocess Engineering
شماره چاپ:
8
سال:
1399/10/01
همکاران:
Sara Aghajanzadeh -Mohammad Ganjeh - Seid Mahdi Jafari - Mahdi Kashaninejad - Aman Mohammad Ziaiifar
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Mathematical and fuzzy modeling of limonene release from amylose nanostructures and evaluation of its release kinetics
عنوان نشریه چاپ کننده:
Food Hydrocolloids
شماره چاپ:
95
سال:
1398/07/29
همکاران:
Mohammad Ganje- Seid Mahdi Jafari -Ali Mohammad Tamadon - Mehrdad Niakosari - Yahya Maghsoudlou
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Kinetics modelling of color deterioration during thermal processing of tomato paste with the use of response surface methodology
عنوان نشریه چاپ کننده:
Heat and Mass Transfer
شماره چاپ:
54
سال:
1397/03/15
همکاران:
Mohammad Ganje, Seid Mahdi Jafari, Vahid Farzaneh & Narges Malekjani
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Nanoencapsulation of limonene in amylose structure with Thermo-mechanical (Ultrasound) stress
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Food Science and Technology Research Journal
شماره چاپ:
14
سال:
1397/07/13
همکاران:
Mohammad Ganjeh - Seyed Mahdi Jafari - Mehrdad Niakosari - Ali-Mohammad Tamaddon - Yahya Maghsoudlou
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
The influence of storage time and temperature on the corrosion and pressure changes within tomato paste cans with different filling rates
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Engineering
شماره چاپ:
228
سال:
1397/04/14
همکاران:
Seid Mahdi Jafari, Morad Amanjani, Mohammad Ganjeh, Iman Katouzian, Narjes Sharifi
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Neural networks modeling of Aspergillus flavus growth in tomato paste containing microencapsulated olive leaf extract
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Safety
شماره چاپ:
38
سال:
1396/06/01
همکاران:
Seid Mahdi Jafari, Vahid Ghanbari, Danial Dehnad, Mohammad Ganje
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Evaluation of physicochemical, textural and sensory properties of fortified yogurt with zinc and iron micronutrients.
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Food Science & Technology Research Journal
شماره چاپ:
4
سال:
1397/04/02
همکاران:
M Ganje, Seyed Mahdi Jafari, M Hossennejad
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Arrhenius equation modeling for the shelf life prediction of tomato paste containing a natural preservative
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of the Science of Food and Agriculture
شماره چاپ:
97
سال:
1396/10/05
همکاران:
Seid Mahdi Jafari, Mohammad Ganje, Danial Dehnad, Vahid Ghanbari, Javad Hajitabar
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Application of an adaptive neuro_fuzzy inference system (ANFIS) in the modeling of rapeseeds` oil extraction
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Process Engineering
شماره چاپ:
47
سال:
1396/09/14
همکاران:
Vahid Farzaneh, Hamid Bakhshabadi, Mehdi Gharekhani, Mohammad Ganje, Farahnaz Farzaneh, Shilan Rashidzadeh, Isabel S Carvalho
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modeling corrosion trends in tin‐free steel and tinplate cans containing tomato paste via adaptive‐network‐based fuzzy inference system
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Process Engineering
شماره چاپ:
40
سال:
1396/09/14
همکاران:
Mohammad Ganjeh, Seid Mahdi Jafari, Morad Amanjani, Iman Katouzian
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Evaluating the influence of number of layers and concentration of carboxy-methyl cellulose and carrageenan coating on osmotic dehydration performance of Golden delicious apple
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Food Science and Technology Research Journal
شماره چاپ:
13
سال:
1396/08/30
همکاران:
Elham Sadati Gol Afshani, Seyed Mahdi Jafari, Mahdi Kashani-Nejad, Shahram Beiraghi-Toosi, Mohammad Ganjeh
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Optimization of Canola Oil Extraction by Ultrasound Waves and Response Surface Methodology
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Technology and Nutrition
شماره چاپ:
9
سال:
1396/08/30
همکاران:
F Jalili, SM Jafari, Z Emamjomeh, M Kashaninejad, M Ganjeh
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modelling of the Selected Physical Properties of the Fava Bean with Various Moisture Contents UsingFuzzy Logic Design
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Process Engineering
شماره چاپ:
40
سال:
1396/02/11
همکاران:
Vahid Farzaneh, Alireza Ghodsvali, Hamid Bakhshabadi, Mohammad Ganje, Zahra Dolatabadi, Isabel S. Carvalho
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modeling of Changes in Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Fortified Yoghurt with Zinc and Iron by Artificial Neural Networks
عنوان نشریه چاپ کننده:
Research and Innovation in Food Science and Technology
شماره چاپ:
5
سال:
1395/12/01
همکاران:
Mahmod Hosseinnejad, Seid Mahdi Jafari, Mohammad Ganje
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Neuro-fuzzy and response surface modeling of osmotic dehydration of pomegranate arils
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Journal of Biosystems Engineering
شماره چاپ:
47
سال:
1395/05/20
همکاران:
Mohammad Ganjeh, Seyed Mahdi Jafari, Sajjad Ghaderi
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modeling the drying kinetics of green bell pepper in a heat pump assisted fluidized bed dryer
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Quality
شماره چاپ:
39
سال:
1395/01/22
همکاران:
SM Jafari, V Ghanbari, M Ganje, D Dehnad
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling techniques to predict drying kinetics of onion
عنوان نشریه چاپ کننده:
Journal of Food Processing and Preservation
شماره چاپ:
40
سال:
1395/01/22
همکاران:
Seid Mahdi Jafari, Mohammad Ganje, Danial Dehnad, Vahid Ghanbari
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modeling quality changes in tomato paste containing microencapsulated olive leaf extract by accelerated shelf life testing
عنوان نشریه چاپ کننده:
Food and Bioproducts Processing
شماره چاپ:
97
سال:
1394/10/20
همکاران:
Mohammad Ganje, Seid Mahdi Jafari, Alinaghi Dusti, Danial Dehnad, Morad Amanjani, Vahid Ghanbari
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
MODELING OF CHANGES IN PHYSICOCHEMICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF FORTIFIED YOGHURT WITH ZINC AND IRON BY ARTIFICIAL NEURAL NETWORKS
عنوان نشریه چاپ کننده:
JOURNAL OF RESEARCH AND INNOVATION IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
شماره چاپ:
5
سال:
1394/10/11
همکاران:
MAHMOD HOSSEINNEJAD, SEID MAHDI JAFARI, MOHAMMAD GANJE
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Three-dimensional modeling and simulation of Ohmic Heating of processing in a two-phase food system
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Journal of Biosystems Engineering
شماره چاپ:
45
سال:
1393/06/31
همکاران:
Sajad Ghaderi, Mehdi Kashaninejad, Vahid Ghanbari, Mohammad Ganje
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
Paper
عنوان مقاله:
Modeling the drying kinetics of onion in a fluidized bed drier equipped with a moisture controller using regression, fuzzy logic and artificial neural networks methods.
عنوان نشریه چاپ کننده:
Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology
شماره چاپ:
7
سال:
1392/04/01
همکاران:
M Ganjeh, SM Jafari, V Ghanbari, M Dezyani, R Ezzati, M Soleimani
دانلود مقاله »
نوع مقاله:
مقالات کنفرانسی
عنوان مقاله:
مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی
کنفرانس/همایش:
بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران -1 تا 3 آذر 1390- دانشگاه صنعتی شریف.
شهر:
تهران
سال:
1390/09/01
همکاران:
1) محمد گنجه، سید مهدی جعفری، وحید قنبری، سجاد قادری
دانلود مقاله »
پایان نامه ها »
عنوان پایان نامه:
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم به صورت آزاد ریزپوشانی شده با موسیلاژ بامیه (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
مهرنوش گتوئی
تاریخ دفاع:
1398/01/08
عنوان پایان نامه:
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از کیتوزان و اسانس گیاه چویل (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
عاظفه قره جلو
تاریخ دفاع:
1398/11/08
عنوان پایان نامه:
بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و مدت ماندگاری خرمای کبکاب در طی مدت نگه داری (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
ناهید احمدی ثابت
تاریخ دفاع:
1400/11/14
عنوان پایان نامه:
فرمولاسیون و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با زعفران (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
غزاله جراحی زاده
تاریخ دفاع:
1399/06/18
عنوان پایان نامه:
تولید ژله پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتو باسیلوس کورواتوس ریز پوشانی شده با موسیلاژ بارهنگ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن (استاد راهنما|)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
مریم درخشان
تاریخ دفاع:
1402/06/01
عنوان پایان نامه:
فرآیند تولید مربا با استفاده از چند نوع میوه خرما و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
احمد قاسمی منفرد
تاریخ دفاع:
1402/09/15
عنوان پایان نامه:
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره ریزپوشانیشده رزماری و ارزیابی پتانسیلهای ارگانولپتیکی آن در چای کیسهای (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
محمدرضا مظفریان
تاریخ دفاع:
1402/09/22
عنوان پایان نامه:
فرمولاسیون و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی شیر غنی شده با انجیر (Ficus carica L.) (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
مصطفی جعفرپور
تاریخ دفاع:
1401/06/23
عنوان پایان نامه:
ارزیابی اثر پخت نان سنگک بر روی سنگهای ریز رودخانهای در مقایسه با بستر فلزی در دماهای مختلف (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
فرشید منور
تاریخ دفاع:
1401/06/15
عنوان پایان نامه:
بررسی ریزپوشانی عصاره جلبک دریایی قهوهای Sargassum Ilicifolium و اثر آنتی اکسیدان آن در روغن خوراکی (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سیده صدیقه هاشمی
تاریخ دفاع:
1401/06/15
عنوان پایان نامه:
بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با پنیرنخل (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سمانه رحیمی فر
تاریخ دفاع:
1400/06/16
عنوان پایان نامه:
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست فراسودمند حاوی پودر برگ گیاه موسیر وحشی (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
پویان حسنی توابع
تاریخ دفاع:
1400/08/26
عنوان پایان نامه:
تولید سوسیس کمچرب با میزان فسفات کاهش یافته با استفاده از موسیلاژ دانه چیا (Salvia hispanica L.) و محصول جانبی فرآوری گوجهفرنگی (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
فاطمه فاریابی
تاریخ دفاع:
1402/07/26
عنوان پایان نامه:
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عوامل ضد قهوهای کافئیک اسید و کوماریک اسید بر خصوصیات کیفی قطعات سیب برش خورده طی دوره نگهداری (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
نسیبه فقیه
تاریخ دفاع:
1402/06/13
عنوان پایان نامه:
تشخیص تقلب نوع گوشت مصرفی در فرآورده های گوشتی عرضه شده در شهر بوشهر (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
اسما بشارت زادگان
تاریخ دفاع:
1401/06/15
عنوان پایان نامه:
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بهصورت آزاد و ریزپوشانی شده با استفاده از موسیلاژ بامیه (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
نعیمه پوراکبر
تاریخ دفاع:
1400/06/30
عنوان پایان نامه:
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست تولید شده با موسیلاژ عناب و پروتئین کینوا (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
محمد کلوانی جهرمی
تاریخ دفاع:
1401/06/15
عنوان پایان نامه:
بررسی زنده مانی استافیلوکوکوس اورئوس در ماست پروبیوتیک (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سیده نسرین شایعی موسوی
تاریخ دفاع:
1400/06/10
عنوان پایان نامه:
بررسی برخی خصوصیات نوتراسیتیکال ،فیتوشیمی و مهار کنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین میکرو جلبک اسپیرولینا جهت استفاده در صنعت غذا بعنوان رنگ خوراکی
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
فاطمه شریب زاده
تاریخ دفاع:
1402/06/22
عنوان پایان نامه:
بررسی برخی خصوصیات نوتراسیتیکال، فیتوشیمی و مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین میکروجلبک کلرلا ولگاریس استان بوشهر، جهت استفاده در صنایع غذایی به عنوان رنگ خوراکی
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
مریم کدخدایی
تاریخ دفاع:
1402/07/19
عنوان پایان نامه:
تاثیر دما و زمان استخراج بر راندمان استخراج پلی ساکارید هسته خرما و خصوصیات فیزیک وشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
هنگامه صیادی
تاریخ دفاع:
1397/06/13
عنوان پایان نامه:
بررسی اثر آستاگزانتین و ویتامین c بر ویژگیهای اکسیداسیونی، فیزیکی و حسی سس سالاد چرب
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سیده سکینه حسینی
تاریخ دفاع:
1399/06/10
عنوان پایان نامه:
ارزیابی ریسک بهداشتی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای و فلزات سنگین در ماهی های مرکب (Sepia SP.) مورد استفاده در مراکز طبخ و توزیع شهر بوشهر
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
محمد کازرونی
تاریخ دفاع:
1402/09/15
عنوان پایان نامه:
ارزیابی تاثیر لسیتین بر پایداری فیزیکی و شیمیایی ارده کنجد در طی نگهداری (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
معصومه ایزدی
تاریخ دفاع:
1402/06/08
عنوان پایان نامه:
تولید سس کچاپ پروبیوتیک با باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه گوجهفرنگی
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
سيدجعفر حجازي
تاریخ دفاع:
1400/08/25
عنوان پایان نامه:
اثر نانو کربنات کلسیم و پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های کیفی میوه گوجه فرنگی رقم دافنیس
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
نرگس بهرامی
تاریخ دفاع:
1404/06/01
عنوان پایان نامه:
تأثیر تیمار ماکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط سبوس گندم- پودر هسته خرما و کاربرد آن در فرمولاسیون نان سنگک
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
محمدرضا صحرائیان
تاریخ دفاع:
1402/08/17
عنوان پایان نامه:
مدلسازی و بهینهسازی فرآیند استخراج و پایداری دمایی ترکیبات فنولیک گیاه لگجی (spinosa Capparis (با کمک فرآیند فراصوت
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
علی خواجه فرد
تاریخ دفاع:
1404/06/12
عنوان پایان نامه:
بررسی میزان آهن و اسید فولیک در آرد گندم قبل و بعد از غنی سازی، در یکی از کارخانجات آرد استان بوشهر (استاد راهنما)
مقطع تحصیلی:
کارشناسی ارشد
نام دانشجو:
ناصر محبی
تاریخ دفاع:
1399/06/31
انتشارات »
شرکت در سمینارها و همایش ها »
تدریس »
عنوان تدریس:
پدیده های نوین انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
كاربرد نرم افزارهاي محاسباتي در صنايع غذايي
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
عمليات واحد پيشرفته
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
خواص فیزیکی مواد غذایی
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
مدلسازی شبکه های عصبی و فازی
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
روش تحقیق
مقطع:
کارشناسی ارشد
عنوان تدریس:
اصول مهندسي صنايع غذايي
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
اصول نگهداري مواد غذايي
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
صنايع و تكنولوژي روغن ها و چربي ها
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
عمليات واحد در مهندسي صنايع غذايي
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
تكنولوژي پس از برداشت
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
صنایع گوشت و شیلات
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
شیمی مواد غذایی
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
کنسروسازی
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
کارآفرینی
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت
مقطع:
کارشناسی
عنوان تدریس:
مکانیک سیالات
مقطع:
کارشناسی
اطلاعیه ها »
دانلودها »