hormozagan.ac.ir
پژوهشکده هرمز
مهندسی شیمی و نفت

پژوهشگر پر استناد دو درصد برتر دنیا در سال 2022

تازه&zwnj:ترین به روزرسانی «:فهرست دانشگاه استنفورد»: در مهرماه ۱۴۰۲ مقارن با اکتبر ۲۰۲۳ منتشر شده است. این فهرست، عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۲ در در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۴ رشته تحلیل کرده و بر این اساس، نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته اند معرفی کرده است.

یکی از این گزارش ها، بر پایه آخرین یافته های پروژه مشترک الزویر و گروهی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد که به "فهرست دانشگاه استنفورد" معروف شده است انجام می شود. این گروه در چند سال اخیر، با تحلیل داده های پایگاه اسکوپس بر اساس روششناسی ویژه ای، اقدام به شناسایی و ارائه فهرستی از پژوهشگران پراستناد برتر جهان در یک پایگاه اطلاعاتی کرده اند.