hormozagan.ac.ir
Management, Economy, and Accounting
Chemical and Petroleum Engineering

تدوین پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی

دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده فنی و مهندسی موظف هستند پایان نامه خود را مطابق قالب ارائه شده تدوین کنند.

دنلود از اینجا

لطفاً موارد زیر را هنگام بررسی پایان­نامه دانشجویان حتماً در نظر داشته باشید. در مرحله اول لازم است اساتید راهنما (و مشاور) این موارد را با دقت زیاد بررسی کنند.

• شماره­ مراجع در متن با شماره­ آن­ ها در انتهای پایان­نامه تطابق داشته باشند.
  • شماره­ مراجع در متن فارسی باید فارسی باشند، در حالی که در انتهای پایان­نامه مراجع انگلیسی شماره­ انگلیسی و مراجع فارسی شماره­ فارسی داشته باشند.
  • پانویس ها[1] در متن فارسی با عدد فارسی و در پایین صفحه عدد انگلیسی داشته باشند (مطابق آنچه که در این صفحه مشاهده می­ شود- عکس را ببینید). نام نویسندگانی که مرجع مرتبط با آن ­ها در انتهای پایان­نامه آمده است نیاز به پانویس ندارند.
  • شکل­ ها و نمودارها با کیفیت مناسب ارائه شوند.
  • فهرست مطالب، شکل­ ها و جداول به صورت مناسب در ابتدای پایان­نامه درج شده باشند.
  • شماره صفحات به صورت فارسی و با فرمت مناسب ارائه شوند. صفحه­ اول هر فصل نباید شماره داشته باشند.
  • عنوان شکل یا جدول در همان صفحه ­ای باشد که شکل یا جدول وجود دارد.
  • شماره فرمول ­ها منظم و مطابق دستورالعمل موجود در قالب باشد.
  • اعداد موجود در متن فارسی تا حد امکان به صورت فارسی باشند.
  • قالب­بندی پایان­نامه مطابق آنچه که در صفحهی شخصی اینجانب قرار داده شده است، تدوین شود.

در صورتی که پایان­نامهی ارائه شده، یکی از موارد فوق را رعایت نکرده باشد در جلسه تحصیلات تکمیلی تأیید نخواهد شد و بررسی آن مشروط به بررسی مجدد استاد راهنما (و مشاور) و تأیید جلسه گروه خواهد بود و در جلسه بعدی تحصیلات تکمیلی بررسی می­شود.

____________________________________________-

[1] Footnotes