بسمه تعالی
دانشگاه هرمزگان
حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی
اداره کل امور دانشجویی
اداره امور خوابگاه ها
گزیده ای از مقررات خوابگاهی
 
 
 
   
قوانین و مقررات استفاده از خوابگاه

 :


الف) مقررات اسکان
1-حداکثر مدت مجاز استفاده از خوابگاه های دانشجویی به شرح ذیل می&zwnj:باشد.
الف- کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال
ب- کارشناسی پیوسته 8 نیمسال، دکتری مجرد 8 نیمسال، دکتری متأهل 2 نیمسال
تبصره : معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه می تواند در صورت کمبود امکانات خوابگاهی حداکثر مدت استفاده از خوابگاه دانشجویی را کاهش دهد .
2- دانشجو حق واگذاری محل سکونت خود را به دیگری ندارد ولی در صورت لزوم تعویض محل سکونت با اجازه کتبی اداره خوابگاه ها امکان پذیر خواهد بود .
3-هر دانشجو موظف به حفظ اموال شخصی خود می باشد و مسئولین امور خوابگاه ها در این رابطه هیچ گونه مسئولیتی ندارند .
4- دانشجو موظف به نظافت محل سکونت خود و حفظ بهداشت و پاکیزگی معابر و اماکن عمومی خوابگاه می باشد .
5-در صورتیکه در امور تاسیساتی خوابگاه از قبیل کلید و پریز برق، انشعاب و... خللی پیش آید و نیاز به تعمیر داشته باشد، دانشجویان باید مراتب را به تاسیسات یا مسئول خوابگاه : اطلاع دهند تا نسبت به رفع نقص اقدام گردد.
6- دانشجو حق جابه جایی تخت ها و کمدهای داخل خوابگاه را ندارد.
7- سکونت افراد غیر خوابگاهی در اتاق دانشجو ممنوع است، در صورت مشاهده، همه اعضای اتاق مسئول خواهند بود.
8- نوشتن و نصب عکس و پوستر و ... بر روی درب و دیوارها و کمد ممنوع است .
9-دانشجویان ساکن در خوابگاه موظفند پس از دریافت کارت خوابگاه نسبت به نگهداری آن کوشا بود و در صورت درخواست مسئول خوابگاه یا انتظامات خوابگاه آن را ارائه نمایند .
10- مسئولیت حفظ و نگهداری اموال داخل اتاق از قبیل : قفل ، کمد، درب، جالباسی، سطل زباله، شیشه های درب و پنجره و... بر عهده اعضای اتاق خواهد بود و در صورت بروز هر گونه خسارت ، ملزم به پرداخت خسارت وارده می&zwnj:باشند.
11-در صورتیکه دانشجو قسمتی از ترم تحصیلی را در خوابگاه حضور داشته باشد و از ادامه سکونت به هر دلیل منصرف شود و بدون تسویه حساب و اعلام انصراف، خوابگاه را ترک نماید اجاره بها تا پایان ترم و در مواردی حتی تا پایان ترم بدهکار خواهد شد.
12- دانشجو در هنگام تخلیه (در پایان ترم ) باید اتاق را کاملا نظافت نماید و وسایل تحویل گرفته را سالم به سرپرستی تحویل دهد.
13-مسئولین اداره خوابگاه ها مجازند که در صورت ضرورت به صورت سرزده از اتاق دانشجو بازدید به عمل آورند.
14- در صورت غیبت مستمر دانشجو ، دانشگاه می تواند در مورد ادامه سکونت دانشجو تجدید نظر نماید.
15-تعیین نفرات هر اتاق برعهده اداره امور خوابگاه ها می باشد و دانشجویان ساکن در اتاق حق مخالفت با افراد جدیدی که مجوز سکونت در اتاق را دریافت نموده اند ندارند.
(ب) شرایط ملاقات &ndash: مهمان &ndash: مسافر
1- دانشجو موظف است قبل از مسافرت، مقصد و مدت مسافرت خود را مشخص نموده و کتباً به سرپرست خوابگاه اطلاع دهد و پس از بازگشت بایستی حضور خود را به مسئول خوابگاه اعلام نماید .
2- چنانچه بستگان درجه یک (مادر و خواهر) به عنوان مهمان مراجعه نمایند با مجوز کتبی امور خوابگاه ها و موافقت ساکنین سوئیت حداکثر تا 3شب می توانند در خوابگاه سکونت یابند.
3- چنانچه بستگان دانشجو به عنوان ملاقات کننده به خوابگاه مراجعه نمایند پس از : ارائه کارت شناسایی به انتظامات خوابگاه می توانند با دانشجو دیدار کنند.(در هر صورت اقامت شبانه آنها در خوابگاه دوستان بدون اجازه اداره خوابگاه ها مجاز نیست) .
4- ملاقات مرد (پدر و برادر) با دانشجوی دختر پس از ارائه کارت شناسایی معتبر به سرپرستی خوابگاه و اجازه سرپرست خوابگاه میسر خواهد بود. در هر صورت اقامت شبانه در منزل یا خوابگاه های دوستان ممنوع است.
5- دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه ها می توانند با هماهنگی مسؤل خوابگاه در منازل خویشاوندان ساکن در شهر محل تحصیل ویا شهرهای مجاور به طور موقت سکونت داشته باشند به شرط آنکه اقدام نمایند. قبلاً مشخصات ، آدرس، تلفن و نسبت آن ها با دانشجو در فرم خویشاوندان قید شده و به تایید اولیای قانونی دانشجو رسیده باشد.
تبصره:امضای ولی یا سرپرست قانونی دانشجو در فرم خویشاوندان در بدو ورود به خوابگاه باید ثبت محضری گردد.


6- سرپرست خوابگاه یامسئول امور خوابگاه ها می تواند ازطریق تماس تلفنی حضور دانشجو را در منزل خویشاوند استعلام ودر صورت لزوم : پس از هماهنگی با مسئولان ذیربط با مراجعه به محل، حضور دانشجو را بررسی نماید.
7- مدت مسافرت و عدم حضور دانشجو باید قبلا تعیین شده و دانشجو موظف است پس از انقضای مدت و بازگشت از مسافرت، حضور خود را به مسئول خوابگاه اعلام نمایند.
(ج) مقررات اخلاقی و فرهنگی
1- رعایت شعائر و شئونات اسلامی، احترام متقابل، حجاب اسلامی، رعایت حقوق ساکنین اماکن مسکونی مجاور یا مشرف بر خوابگاه های دانشجویی و حفظ آرامش ساکنین داخل و خارج ساختمان برای کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه الزامی می باشد.
2- نگهداری و استفاده از ابزار آلات غیر قانونی از قبیل : لوازم قمار، : نوارهای مبتذل (نوارهایی که مجوز ارشاد ندارند) و هر نوع اسلحه سرد یا گرم در خوابگاه های دانشجویی ممنوع است .
3- ایجاد هر گونه مزاحمت که موجب سلب آسایش ساکنین خوابگاه گردد از قبیل :
ایجاد سر و صدا، درگیری، بلند نمودن بیش از حد صدای رادیو، ضبط صوت، نواختن ابزار آلات موسیقی، استعمال دخانیات : و... اکیداً ممنوع است .
4-ظاهر شدن با پوشش نا مناسب در محیط، معابر و اماکن عمومی خوابگاه ممنوع است.
5-استفاده از پوشش کامل و مناسب به هنگام مراجعه به مسئولین خوابگاه و خروج از خوابگاه الزامی است.
6- از ساعت 22 تا 6 با مداد ساکنین خوابگاه ملزم به رعایت سکوت و آرامش خواهند بود.
7- آخرین ساعت ورود به خوابگاه بسته به نوع فصل از سوی اداره خوابگاه ها تعیین می گردد و بعد از آن دربهای ورودی بسته خواهد شد و در صورت مراجعه پس از ساعت مقرر،مورد ثبت و بررسی شده و در صورت نداشتن دلیل موجه : برابر مقررات برخورد خواهد شد.
8- چنانکه دانشجویی بر خلاف آیین نامه و مقررات رفتار نماید، هیچ یک از دانشجویان حق برخورد لفظی یا فیزیکی با وی را نداشته و صرقاً موظف هستند به مسئولین مربوطه گزارش نمایند.
(رعایت موارد فوق برای تمامی ساکنین خوابگاه الزامی است)
اینجانب ..........................به شماره دانشجویی ........................رشته تحصیلی ورودی سال .............دانشکده ..................... بدینوسیله ضمن اعلام روئیت و مطالعه دقیق موارد فوق (مقررات خوابگاه) تعهد می نمایم که طول دوره اقامت در خوابگاه به این مقررات توجه اکید داشته و آنرا کاملاً رعایت نمایم و در صورت نادیده گرفتن یا عدم رعایت موارد فوق هر گونه عواقب احتمالی را بپذیرم.
تاریخ: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : امضاء:



 :


 

سیستم جامع خوابگاهی نسیم
برنامه نویس و طراح:
شرکت شکوه افزار برتر
سال ساخت نرم افزار:
1388
پیشنهاد، انتقاد:
mojtaba_shokoh@yahoo.com
آدرس:
دانشگاه هرمزگان