رئیس مرکز حراست وزارت علوم:

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم با تاکید بر حفظ دستاوردها و ارزش های نظام جمهوری اسلامی خاطر نشان کرد: هنر حوزه حراست دانشگاه این است که متناسب با نیازها و فضای موجود به گونه ای طراحی داشته باشد که ارزش ها و ساختارهای نظام جمهوری اسلامی حفظ شود تا بتوانیم به اهداف نظام برسیم.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم : دکتر داریوش سلیمی در مراسم تودیع و معارفه رئیس حراست دانشگاه کاشان، رسالت دانشگاه ها را حساس دانست و اظهار داشت: در این برهه حساس نظام بایستی با خلوص نیت خدمت کرد و بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، خط مقدم نظام جمهوری اسلامی، استقلال و پایداری و حفاظت از ارزشهاست.
وی نیاز جامعه امروز را توجه به رشد روز افزون توسعه علمی و فعالیت های آموزشی و پژوهشی فراهم کردن محیطی امن برای دانشجویان بیان کرد و افزود: فراهم کردن این فضای امن و با آرامش نیاز به طراحی، برنامه ریزی و شناخت کامل از محیط دارد که بایستی مسئولان و مدیران و کارشناسان حراست به این امر مهم توجه داشته باشند.
 دکتر سلیمی شناخت محیط ، کسب اطلاعات لازم  و اعتماد سازی را از ابزارهای لازم حراست بیان کرد و افزود: با تعامل و نزدیکی و همدلی و شناخت کامل از مجموعه می توان محیط امنی را  در محیط دانشگاه پیاده کرد.
مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امنیت را به دو مسیر ظاهری و ذهنی تقسیم کرد و گفت: آن چیزی که بیشتر اهمیت دارد امنیت ذهنی افراد است و اگر بخواهیم به این جایگاه برسیم بایستی فضای امن و قابل اعتمادی را برای دانشجویان در محیط دانشگاه فراهم سازیم.
وی برخورد با آسیب ها را از دیگر وظایف حراست بیان کرد و اظهار داشت: اتحاد، امنیت و آسایش زمانی حاصل می شود که زمینه های فرهنگی ایجاد شود.
گفتني است در این مراسم از خدمات محمدرضا منزوی مدیر قبلی حراست دانشگاه کاشان قدردانی و حکم انتصاب  امیر حسین حاجی اکبری به عنوان رئیس جدید حراست اين دانشگاه  به وی اعطا شد.