توصیه‌های وزیر اطلاعات به مدیران حراست دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت الاسلام والمسلمین محمود علوی در جمع مدیران حراست دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فنآوری افزود: مقام معظم رهبری فعالیت‌های اطلاعاتی را مجاهدت خاموش نامید و کار نیروهای حراست به نوعی مجاهدت خاموش می‌باشد که دارای ارزش ذاتی است و علی‌رغم این‌که حساسیت زیاد و تلاش فراوانی می‌طلبد نتیجه آن ممکن است برای مردم ملموس نباشد ولی اجر اخروی زیادی دارد.

وی اظهار کرد: شرع مقدس اسلام اخلاق اسلامی و قوانین نظام جمهوری اسلامی سه رکن اساسی فعالیت اطلاعاتی و امنیتی در نظام جمهوری اسلامی است و با عنایت به تعالیم اسلام از هرگونه روش و طریقی که متضمن انجام معصیت و گناه باشد پرهیز می‌شود.

وی تاکید کرد: محیط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی یک محیط خودی و درون خانوادگی در جامعه مسلمین است و براساس فرمایش حق تعالی در قرآن کریم تعامل ما در این محیط همواره دوستانه، توام با انس والفت و حفظ کرامت دانشگاهیان است.

وزیر اطلاعات افزود: ما وظیفه داریم امنیت روانی و آرامش جامعه را تامین کنیم تا آن‌ها هم انگیزه فعالیت اقتصادی اجتماعی در راستای توسعه جامعه داشته باشند و هم براساس قرآن کریم، تقویت فرهنگ اسلامی در یک جامعه امن بیشتر موفق خواهد بود و مردم بیشتر به بندگی خدا تمایل نشان خواهند داد.

وی در پایان اظهار کرد: حراست دانشگاه‌ها می‌توانند با تعامل مثبت و دوستانه با مسئولان دانشگاه‌ها و قاطبه دانشگاهیان انگیزه فعالیت در آن‌ها را مضاعف کنند و در عین حال بانشان دادن دقت و هوشمندی خود انگیزه انجام کار خلاف قانون را که ممکن است در حد بسیار محدودی وجود داشته باشد، از بین ببرند.