سخنراني علوي در همايش تخصصي مسئولان حراست‌هاي آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت اطلاعات، آقاي سيدمحمود علوي که به منظور سخنراني در همايش تخصصي مسئولان حراست‌هاي آموزش پرورش سراسر کشور شرکت کرده بود، با بيان اينکه هدف خلقت، عبوديت است گفت: عبوديت و بندگي انسان را بيمه مي‌کند و عناصر تأثيرگذار، اعم از ابليس و شيطان را از کار مي‌اندازد و او را در مسير فلاح و رستگاري قرار مي‌دهد.

وزير اطلاعات علم همراه با ايمان و عمل را تاثيرگذار در عبوديت دانست و افزود: علم در فرهنگ اسلامي هميشه همراه با تزکيه است و خروجي آن عبدالله است.

وزير اطلاعات امنيت را عامل افزايش عبوديت در جامعه ايماني توصيف کرد و گفت: پويايي، فعاليت و ابتکار وقتي در جامعه به وجود مي‌آيد که امنيت و آرامش بر آن حاکم باشد.

وي اظهار داشت: امنيت بايد به گونه‌اي اعمال شود که موجب افزايش باورهاي ايماني شود و باعث همگرايي مؤمنان در جامعه باشد.

وزير اطلاعات راهبرد اسلام را براي مديريت جامعه «رحماء بينهم» دانست و به مديران حراست‌ها توصيه کرد: حراست بايد جلو ميکروب را بگيرد و دست آنهايي را که احياناً در مسير لغزشي قرار مي‌گيرند قبل از دچار شدن بگيرد و حراست‌ها بايد با دل مهربان، باعث جذب کارکنان و موجب اميد، آرامش و پويايي در حرکت آنان باشند.

آقاي علوي با تأکيد بر جايگاه خوب حراست‌ها در مجموعه‌هاي خود به مديران حراست‌ها توصيه کرد: باعث ايجاد انگيزه، نشاط و کار در همکارانتان باشيد و با بالا بردن هوشياري در جامعه خودحفاظتي را اجرا کنيد.

وزير اطلاعات ايجاد رعب را براي مديريت دشمنان دانست و گفت: به لطف خداوند و به برکت وجود امام راحل و تدابير مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) از اول انقلاب تاکنون جمهوري اسلامي در مقابل دشمنان قد علم کرده و در مقابل تهاجم آنها ايستاده است و خواهد ايستاد.